Vælg en side

Episode 9 · Sune Bang

“Der er ikke nogen medier, der ikke kæmper med overlevelse, og derfor bruger de vores håndværk til at lave historierne skarpe, kommunikationsmæssigt og overskrifter, der ikke hænger sammen med indholdet så vi klikker på dem.”

 

I denne episode af Jagten på en ny medievirkelighed taler Anne Skare Nielsen med administrerende direktør i kommunikationsbureauet København, Sune Bang. Han mener, at det er latterligt at journalister castes som de gode, mens kommunikationsfolk castes som de onde, når sandheden er, at journalistikken benytter greb fra kommunikation for at fastholde læsere. Sune Bang mener, at der er meget kommunikation derude, som er mere positiv, konstruktiv, opbyggelig og fremadrettet end den journalistik, vi ser i dag. 

Som et billede på, hvad der er på spil i den nye medievirkelighed, peger Sune Bang på den amerikanske valgkamp. Det gælder i dag i høj grad om at være mest skinger, og “hvis man først positionerer sig med et toneleje, der lidt højt og lidt negativt så er der kun en vej, og det er at overgå den negativitet næste gang og blive mere og mere horibel.” Det er ligesom at læse En skør skør verden, hvor man accepterer historien, selvom man ved det ikke er sandt.

Hør mere i podcasten – god fornøjelse.

 

Sune Bang

Sune Bang

Direktør for kommunikationsbureauet København

Sune Bang har arbejdet med kommunikation i mange år og står i dag i spidsen for kommunikationsbureauet, København, som arbejder med kunder, der er bedvidste om det samfund de er en del af, og som ønkser at flytte det i en positiv retning.

Pin It on Pinterest