Vælg en side

Om Ryk Verden News

Ryk Verden News er sat i verden af Future Navigator for at bringe konstruktive nyheder, der kan inspirere til en løsningsorienteret tilgang til journalistik, hvor der efterlades rum for handling og muligheder frem for passiv iagtagelse og skepsis. Det handler ikke om lalleglad journalistik men tværtimod om grundig og seriøs journalistik, som både er kritisk og konstruktiv på samme tid.

I dag kan alle stort set udkomme, enten på sociale medier eller via platforme, der imødekommer den store efterspørgsel og Ryk Verden News er ment som et supplement. På baggrund af undervisningsmaterialet Ryk Verden! Konstruktiv journalistik og medienavigation, som i øjeblikket bliver brugt på gymnasier landet over, skabes der indhold til siden. Dette indhold lægges op på Ryk Verden News, som derved agerer talerør for alle de unge derude, der ønsker at bidrage til en konstruktiv samfundsdebat.

Med tilsagn om mediestøtte fra Innovationspuljen er vi kommet godt i gang med processen og vores første mission er at undersøge den nye medievirkelighed, og hvilken rolle konstruktiv journalistik spiller heri. På siden kan du derfor følge med i vores research på området samt høre podcasts med landets førende medie- og kommunikationsfolk i Ryk Verden Podcast.

Du er også meget velkommen til at skrive konstruktive artikler og sende dem til theis@rykverden.dk, så udgiver vi dem her på siden.

Vi håber du nyder siden og føler dig mere inspireret end før du kom herind. Hold dig ikke tilbage fra at kontakte os med spørgsmål og kommentarer.

Hilsen

Holdet bag

 

Pin It on Pinterest

Share This