Vælg en side

#3 Jagten på en ny medievirkelighed · Karen Lumholt

I denne episode af “Jagten på en ny medievirkelighed” taler Anne Skare Nielsen med Karen Lumholt, som er tidligere journalist, og som har viet sit liv til at fremme den konstruktive journalistik bl.a. via facebookgruppen Danmarks Bedste Nyheder, som hun har startet i samarbejde med Lotte Rosdahl. Karen Lumholt mener, at de hyperlokale medier, som eksisterer i lokalsamfundene allerede, skal være med til at skabe løsninger, dannelse og sammenhold.

Du kan også lytte til podcasten i iTunes

God fornøjelse.

Karen Lumholt

Karen Lumholt

Partner i Lumholt & Stahlschmidt

Karen Lumholt har arbejdet som journalist i mange år og har nu viet sit liv til at undervise og rådgive andre journalister og redaktører i den konstruktive journalistik. Som en del af Lumholt & Stahlschmidt, udvikler hun selv forskellige metoder og værktøjer i den konstruktive journalistiks tjeneste. 

Du kan læse mere om hende her

Pin It on Pinterest

Share This